Håndbold: Endnu et nederlag til Viborg

Håndboldklubben Viborg HK har fået en sløv start på sæsonen i Boxer Dameligaen. (ARKIVFOTO)

Onsdag aften tabte Viborg HK på udebane til SK Aarhus efter at have sat en firemålsføring ved pausen over styr. Dermed har traditionsklubben indledt sæsonen med beskedne tre point i fire kampe.

SK Aarhus vandt med 28-23 takket være en stærk slutspurt. Med seks minutter tilbage af opgøret førte aarhusianerne således kun med et enkelt mål, men Viborg fik ikke scoret yderligere.

Generelt var viborgenserne ufarlige i anden halvleg efter at have ført med 14-10 ved pausen.

Hjemmeholdets hårdtskydende bagspiller Anna Sophie Okkels blev kampens topscorer med syv mål.Det var SK Aarhus' tredje sejr i fire kampe.

Danmarksmestrene fra FCM Håndbold hev en lidt smallere sejr hjem, da Silkeborg-Voel KFUM blev slået med 19-18. Udeholdet havde muligheden for at udligne i kampens sidste sekund, men forpassede chancen.

Sidste sæsons sølvvindere fra Team Esbjerg var endnu en gang overbevisende. På hjemmebane vandt Esbjerg med 35-27 over Sønderjyske. Så sent som lørdag satte Esbjerg også Viborg på plads foran det vestjyske publikum med en syvmålssejr.

Det blev også til en hjemmesejr i onsdagens fjerde kamp i damernes håndboldliga, da Randers HK vandt klart over ambitiøse Nykøbing Falster Håndbold. Randrusianerne vandt 31-26.