Hænger selv på regning fra sexklub

Midtjysk mand trak sin bank i retten, fordi han ikke ville kendes ved en stor regning fra en natklub i Istedgade. Men det fik han ikke noget ud af.

Retten, Viborg, skilt.jpg

Retten i Viborg har afsagt dom i en usædvanlig sag om en mand, der forsøgte at få sin bank til at betale en regning på 28.000 kroner fra en københavnsk sexklub - det skriver Viborg Stifts Folkeblad på sin hjemmeside.

Den midtjyske mand var i efteråret 2013 i byen i København sammen med flere kolleger - han endte på en natklub i Istedgade og erkender ifølge folkebladet, at han brugte 1800 kroner på seksuelle ydelser og en dans med en af pigerne.

Men da han dagen efter opdagede, at der var trukket i alt 28.000 kroner på hans kreditkort, fik han sig forklaring en stor overraskelse. Han valgte at trække banken i retten med krav om, at de skulle betale pengene tilbage, idet han ikke mente, at det var ham, der havde brugt pengene.

Retten afviste dog kravet, skriver folkebladet. I dommen er der blandt andet lagt vægt på, at manden havde indtaget en hel del spiritus - og at der ved alle transaktioner på hans dankort var brugt chip og den rigtige pinkode.