Hæder til Messe-mand

Mister Messe, direktør Georg Sørensen fra Messecenter Herning får europæisk turismepris.

Georg_Sorensen.jpg

Den 52-årige direktør får prisen for at være mere visionær og innovativ end de fleste. Det er blandt anden ham, der har været drivkræften bag Danmarks første multiarena og FC Midtjyllands Moderne fodboldstadion i Herning.

Torsdag aften fik Georg Sørensen overrakt European Hospitality Foundation-prisen på Københavns Rådhus. Med til overrækkelsen var Danmarks nye Europaminister Nicolai Wammen og repræsentanter fra 25 europæiske lande.

- Georg Sørensen har gennem mange år sat Herning på Danmarkskortet og Danmark på verdenskortet med sine visioner og en jernvilje til at nå sine mål. Samtidig har han leveret et meget stort bidrag til udviklingen af dansk turisme gennem sit arbejde i VisitDenmarks bestyrelse, siger Jens Zimmer Christensen, der er formand for HORESTA.

- Georg Sørensen er kreativ, dybt engageret, visionær, og så har han et unikt mod og en jernvilje, der får visionerne til at blive til virkelighed, siger Jens Zimmer Christensen.

Det var HORESTA, der havde indstillet Georg Sørensen til EHF-prisen, der blev overrakt af den spanske næstformand for EHF, Joan Gaspart.