Hård sommer for campingpladserne

Det dårlige sommervejr har afholdt mange danskere fra at tage på camping, og det er noget, de har mærket på de midt- og vestjyske campingpladser.

Campingplads

Hvor det for sommerhusejerne har været et rekordår, har det været stik modsat for campingpladserne. Det dårlige sommervejr har afholdt mange danskere fra at tage på camping, og det er noget, de har mærket på de midt- og vestjyske campingpladser.

- Det har betydet, at folk begyndte at melde fra, hvad de havde booket, siger Gurli Rasmussen, der ejer Limfjords Camping og Vandland.

Inden årets sæson begyndte havde Gurli Rasmussen ellers håbet på hjælp fra de højere magter. 

- Vi havde håbet på godt vejr, fordi vi havde det så dårligt sidste år, men det har altså ikke helt holdt stik, siger hun.

Campingpladser skal tilbyde flere aktiviteter

I Campingrådet nikker de genkendende til vejrproblemerne. De frygter, at det kan få konsekvenser, hvis tendensen fortsætter.

- Det selvfølgelig skidt, vi arbejder med, at campingpladserne laver flere aktiviteter, så de bliver mindre sårbare overfor vejret, siger Poul Fejer Christiansen, der er direktør i Campingrådet.  

Når vejrguderne er nærrige med det gode vejr, kan det mærkes på bundlinjen hos Limfjords Camping og Vandland.

- Når det er godt vejr, så kan vi godt være fire mand inde i isbaren, og når det regner, så kan en mand godt klare det, siger Gurli Rasmussen.

Limfjords Camping og Vandland har ikke haft udsolgt på noget tidspunkt denne sommer.

2:02
Hvor det for sommerhusudlejerne har været endnu et rekordår, har det været stik modsat for campingpladserne.