Håndboldfeber i Skjern: DM-finale udsolgt på 11 minutter

Det tog bare 11 minutter og 43 sekunder at sælge samtlige 3264 billetter til DM-finalen mellem Skjern og Aalborg i Skjern Bank Arena.

Skjern jubel

Håndboldfeberen raser i Skjern. I søndags spillede Skjerns håndboldherrer sig i DM-finalen for fjerde gang i klubbens historie, og nu er interessen for at se finalen mellem Skjern og Aalborg enorm.

Kl. 10 i dag blev billetterne til kampen i Skjern Bank Arena den 28. maj sat til salg, og 11 minutter og 43 sekunder efter var der udsolgt.

- Vi har godt kunne mærke en stor efterspørgsel, men at det gik så stærkt havde vi ikke turde drømme om. Mange er også blevet skuffet, og det er selvfølgelig ærgerligt, men omvendt er vi glade for den store interesse og opbakning, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.

Det er to år siden, Skjern sidst var i en DM-finale. Her blev det til sølv efter et nederlag til KIF Kolding København.

Drømmer om guld

Tidligere i år vandt Skjern pokalfinalen over Bjerringbro-Silkeborg og kan altså nu sikre sig sin anden titel i sæsonen.

- Vi drømmer om guld, og det vil være prikken over i'et. Men denne her sæson er allerede godkendt. Det er fantastisk, og håndboldfeberen raser, siger Carsten Thygesen.

Det er første gang, Skjern Håndbold spiller DM-finale i den nye arena i Skjern, hvor der er plads til 3264 tilskuere.

Det hold, der først får tre point, vinder DM-titlen. Derfor kan det blive til tre kampe mellem Skjern og Aalborg. Aalborg vandt slutspillet og har dermed hjemmebanefordel.

Den første kamp spilles i Gigantium i Aalborg den 25. maj, kamp nummer to altså i Skjern den 28. maj, og hvis det bliver til en tredje kamp, bliver den spillet den 5. juni i Aalborg.