Håndbold: BSV tog begge point mod Mors-Thy

Bjerringbro-Silkeborg vandt sikker sejr på hjemmebane

Mors-Thy måtte gå fra banen uden point

Bjerringbro-Silkeborg er igen på ret kurs i herrernes håndboldliga, efter holdet onsdag aften på hjemmebane sikrede sig begge point mod en 26-22 sejr over Mors-Thy.

Anført af en storspillende Allan Damgaard, var BSV suveræne i kampens afgørende faser. Hjemmeholdet var med blot ti minutter igen foran med hele 23-16, og det lignede en regulær øretæve til Mors-Thy.

I de døende minutter fik gæsterne dog pyntet på resultatet, så det trods alt blev et hæderligt nederlag. Mors-Thy har efter en forrygende start på sæsonen, haft svært ved at ramme formen de seneste fire kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt point.

TTH Holstebros herrer gæstede her til aften Skansen i Sønderborg, hvor hjemmeholdet Sønderjyske trak en 31-29 sejr hjem foran et entusiastisk publikum.

Holdet fra Holstebro var ellers foran det meste af kampen, men blev i samtlige 60 minutter bidt i haserne af et tændt hjemmehold.

Med halvandet minut igen bragte Simon Kristiansen Sønderjyske foran med 30-28. Men TTH fik reduceret til 30-29, og havde muligheden for en udligning. En chance som holdet forspildte.

I kvindernes håndboldliga var TTHs kvinder på besøg i Nykøbing-Falster, hvor det blev til et 33-21 nederlag for gæsterne fra Holstebro, efter en 16-7 føring til hjemmeholdet ved pausen.

Viborg HKs kvinder var på en svær opgave mod de forsvarende mestre fra Esbjerg.

Efter de første 30 minutter, var det da også op ad bakke for Viborg, der var bagud med 17-13. Et forrygende comeback, med en storspillende Rikke Poulsen i målet, forvandlede dog fuldstændigt kampen.

Med blot ti minutter igen, bragte Viborg sig foran med 24-22, og trods et ihærdigt pres fra hjemmeholdet, kunne gæsterne til slut række armene i vejret, efter en overraskende 30-27 sejr.