Gymnastik-stævne trods lockout

1350 efterskoleelever kommer alligevel til at deltage i den årlige gymnastikopvisning for efterskoleelever på trods af den verserende lockout.

GymnastikopvisningVest_type1.jpg

Mange efterskole-elever fra hele Midt- og Vestjylland har set frem til at deltage i den årlige gymnastikopvisning i Messecenter Herning.

 - Efterskolerne er som andre skoler ramt af lockout, men vi gør alt for ikke, at det skal påvirke en af de helt store oplevelser for vores elever. Derfor gennemfører vi dette stævne, som eleverne har set frem til og trænet frem til i lang tid, oplyser Finn Tarpgaard, Vedersø Idrætsefterskole.

De 11 deltagende efterskoler er:

Brejninggaard Efterskole, Bøvling Idrætsefterskole, Dejbjerglund Efterskole, DHE Skjern Efterskole, Hammerum Efterskole, Hardsyssel Efterskole, Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole, Idrætsefterskolen Lægården, Lyngs Idrætsefterskole, Staby Efterskole og Vedersø Idrætsefterskole.

Gymnastikstævnet finder sted torsdag den 11. april fra kl. 16-22.00 i den runde hal B i Messecenter Herning, hvor der er plads til 5000 tilskuere. Stævnet er åbent for publikum.