Gullestrup haft besøg af Danish Defence League

Højreekstremistgruppen Danish Defence League var i Gullestrup i går. De kom med et budskab om en shariafri zone.

GULLESTRUP.VOLD.jpg

Midt- og Vestjyllands politi fik torsdag et tip om, at medlemmer af højreekstremistgruppen Danish Defence League befandt sig i Gullestrup. Politiet formoder, at den højreekstremistiske gruppe bruger voldtægten af den 10-årige pige, der fandt sted i lørdags, som pr. Politiet fandt dog aldrig nogen medlemmer, men der var ingen tvivl om, at gruppen havde været der.

Klistermærker med budskabet

Selvom Danish Defence League ikke gjorde nok opmærksomhed på sig selv til, at politiet kunne finde dem, så satte de spor i bybilledet. På lygtepæle og el-skabe var der blevet sat klistermærker op med budskaber som, 'Nej til islam', 'Nej til burkaer', 'Nej til overgreb' og 'Nej til jihad'.

Klar til at rykke ud

Selvom politiet var massivt tilstedet i Gullestrup på det tidspunkt, hvor ekstremistgruppen skulle være tilstedet, stødte politiet ikke på nogen af medlemmerne, og de modtog heller ikke nogen anmeldelser fra folk, der havde set dem. Politiet vil nu forholde sig i ro, og vil ikke gøre mere ved sagen. De er dog opmærksomme på, at gruppen kan vende tilbage, og vil i den forbindelse gerne kontaktes af folk, der ser nogen, som ikke hører til i området. Hvis medlemmer af Danish Defence League vender tilbage, er politiet igen klar til at rykke ud.