Midt-og vestjyder ramt af Bestseller-tragedie: - Grusomt og uretfærdigt

Midt-og vestjyderne er berørte af nyheden om, at Bestseller-ejer, Anders Holck Povlsen, har mistet tre af sine børn.

Personlige hilsener fra berørte midt- og vestjyder.
Personlige hilsener fra berørte midt- og vestjyder.
Foto: Frederikke Dammark, TV MIDTVEST

Borgere, erhvervsfolk og politikere har i dag udtrykt stor medfølelse med Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og hans kone, der søndag mistede tre af parrets fire børn i et terrorangreb i Sri Lanka.

Ikast-Brandes Borgmester Ib Lauritsen har den seneste tid arbejdet tæt sammen med ledelsen i Bestseller omkring opførelsen af det nye Bestseller-højhus i Brande. Borgmesteren havde ikke mange ord at tilføje til dagens tragedie, som har ramt ham hårdt.

- Jeg tænker ingenting. Det står helt stille. Det er ganske forfærdeligt. Jeg har lige hørt det i radioen. Det er svært at sætte sig ind i, men man kan jo sætte sig ind i det her med børnene. Det er virkelig personligt og følelsesladet. Jeg føler virkelig med familien, siger han.

Også på TV MIDTVEST’s Facebookside har midt- og vestjyder, siden den triste nyhed kom ud, kommenteret og kondoleret i massevis.

 
 

 

Kondolencerne og medfølelsen strømmer ind fra vores midt- og vestjyske Facebook-brugere.

 

 
 

 

MENINGSLØST - det er den generelle følelse, der fylder kommentarfeltet på TV MIDTVES's Facebook-side.

 

 
 

 

Også forhenværende folketingsmedlem for Venstre, Helge Sander, der er ven af familien, udtrykker sin dybeste medfølelse med familien Holch Povlsen.

- Det er så frygteligt, frygteligt. Jeg kan simpelthen ikke klare det lige nu, siger han.

Ikast-Brandes forhenværende borgmester Carsten Kissmeyer, har igennem flere år kendt familien, og han var også meget berørt af tragedien, da TV MIDTVEST mandag kontaktede ham.

- Det er jo skrækkeligt. Jeg tænker bare, at det jo er en forfærdelig tragedie for familien, og jeg har selvfølgelig den største medfølelse med dem, siger en tydeligt berørt Carsten Kissmeyer. 

Flere har lagt blomster

I Brande har mange borgere i dagens løb lagt blomster foran Bestsellers hovedkvarter for at vise medfølelse med familien.

En af dem er Ricko Hedelund, der selv lige er kommet hjem fra påskeferie.

- Det er forfærdeligt, for det kommer tæt på. Det er generelt rystende, når man selv lige kommer tilbage fra påskeferie. Så kan man ikke lade være med at tænke, at man tager på påskeferie med. Man kan slet ikke forestille sig det. Nu har vi selv børn. Tanken om at skulle sige farvel til tre børn er ikke til at bære for nogen. Uanset hvem, hvad og hvor, siger han.

For Lars Reeckmann, der også har lagt blomster foran Bestsellers hovedkvarter, har denne og tidligere terrorhandlinger fået betydning for, hvor han og hans familie tager på ferie henne.

- Man tænker over det, når man tager på ferie. Man tager ikke de sjove steder hen, som man gerne vil. Storbyerne holder vi os lidt fra. Andre steder, hvor man ved, at sådan noget kan ske, holder vi os også fra. De sidste par år er vi blevet i Danmark, og i år bliver vi nok også i Danmark igen, siger Lars Reeckmann.

0:39
Hør Ricko Hedelund fortælle, hvad terrorangrebet har haft af betydning for ham.

Kevin Magnussen sender hilsen

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen har i mange år været støttet af Anders Holch Povlsen gennem et sponsorat af tøjmærket Jack & Jones, der hører under Bestseller-koncernen.

Han har lagt nedenstående billede på flere af sine profiler på sociale medier. Alle Anders Holch Povlsens børn starter med bogstavet A.