Graffitimaler fanget

En graffitimaler har hærget Thisted det sidste halve år. Men nu er det formentlig slut. I går kunne politiet anholde en mand, som tilstår at han står bag.

120812_Graffiti.jpg

Politiet i Thisted slog i går onsdag til mod en adresse i Aarhus, hvor de kunne anholde en 25-årig mand fra Thisted-området. Han har nu tilstået omkring 50 tilfælde af graffitimaleri i Thisted.

Byen har været hærget af malerier på bygninger og porte igennem længere tid. Og mange af malerierne har haft den samme signatur.

Udlovede dusør

På et tidspunkt blev graffitien for meget for boligselskabet Thisted Bolig. De udlovede en dusør på 5000 kroner til den, som kunne hjælpe med opklaringen. Det har givet pote. Flere tippede den samme mand, og det er ham som politiet nu har anholdt.

- Vi har fået en del henvendelser. Flere sagde, at nu syntes de han var gået over stregen, siger Ove Jensen, der er direktør for Thisted Bolig.

Den 25-årige kan nu se frem til et retsligt efterspil, og han vil blive mødt med et erstatningskrav. Thisted Bolig vil alene kræve omkring 70.000 kroner.