Golf gav milliongevinst til Vesthimmerland

Golfturneringen Made In Denmark, der i weekenden blev spillet i Himmerland,gav ekstra omsætning på 18 millioner kroner til områdets hoteller og restauranter.

Made in Denmark23.08.2015_0.jpg

Golfturneringen Made In Denmark, der i weekenden blev spillet i Himmerland, har ikke kun været en god forretning for vinderen David Horsey, der med sejren kunne sætte 1,8 millioner kroner ind på bankbogen. Det skriver DR Nordjylland.

Millionomsætning for hoteller og restauranter

De lokale handlende har også fået en check af de helt store efter turneringen. Faktisk har hver af de fire dage med golf i Himmerland betydet en ekstra omsætning på 4,5 millioner for de lokale hoteller og restauranter.

I alt er det 18 millioner kroner oveni den daglige omsætning på grund af golfturneringen. Pengene kommer blandt andet fra de 3000 gæster, der hver dag overnattede på hoteller i Vesthimmerlands kommune.

Håber gæsterne kommer tilbage

- Det betyder enormt meget. Når tilskuerne har haft en god oplevelse her, så vil de selv op og prøve banerne og spille golf. De kommer igen. Det vil vi gerne have, siger turistchef i Vesthimmerlands Kommune Rasmus Jever til DR Nordjylland.

/Ritzau