God lodtrækning for TTH og Skjern

Udfaldet var positivt, da Europæisk Håndboldforbund i dag trak lod om modstanderne i de store europæiske turneringer.

Claus_Bruun,_TTH.jpg

Der var spænding på EHF-kontoret i Wien, da der i dag kom styr på de store europæiske turneringer. Lodtrækningen endte godt. Det mener i hvert fald Jacob Jørgensen, direktør i Team Tvis Holstebro, der både har dame- og herreholdet kvalificeret i EHF-cuppen.

- Det er for begge holds vedkommende nogle fine lodtrækninger. Der er ingen tvivl om, at begge hold skal vinde deres kampe, forklarer han til tvmidtvest.dk.

Herrerne skal møde vinderen af kampen mellem montenegrinske Lovcen Cetinje og HC Kriens fra Schweiz. Her fremhæver TTH-direktøren især det montenegrinske hold:

- De har spillet europæisk i mange år, men er ikke et skrammende hold. Det vil være vigtigt at få et godt udgangspunkt, fordi tilskuerne på den montenegrinske hjemmebane lægger et enormt pres.

Vil købe kamp hjem

Team Tvis Holstebros kvinder skal møde vinderen af opgøret mellem HB Dudelange fra Luxembourg og græske Feta Epirus Anagenessi Artas.

Jacob Jørgensen frygter hverken det luxembourgske eller det græske. Sidstnævnte har TTH-damerne ifølge direktøren tidligere slået med en sammenlagt sejr på 50 mål.

Af økonomiske årsager kan det alligevel være en fordel, hvis modstanderen bliver HB Dudelange fra Luxembourg.

- Hvis det bliver det græske hold, bliver det en bekostelig affære, fordi de kommer fra en lille græsk ø, der er besværlig at komme ud til. Derfor vil vi nok gå efter at købe kampen på udebane, så de begge bliver spillet i Holstebro.

Sådan lyder det fra direktøren, der i øvrigt kan melde, at begge hans hold ser skarpe ud før sæsonstarten i den hjemlige liga.

Også Skjerns herrer skal i den kommende sæson spille europæiske kampe i EHF-cuppen. De skal møde vinderen i opgøret mellem Østrigske Bregenz Handball og HC Dragunas Klaipeda fra Litauen.