Glen: En fejl at komme på anlægget

Den tidligere FC Midtjylland-træner, Glen Riddersholm, erkender, at han ikke skulle være mødt op på FC Midtjyllands træningsanlæg så kort tid efter opsigelsen.

150807Glen2_0.jpg

FC Midtjyllands guldtræner, Glen Riddersholm, kom i går i gevaldigt stormvejr, da bestyrelsesformand Rasmus Ankersen i hårde vendinger kritiserede ham i en artikel i Politiken. Nu erkender Glen Riddersholm, at han ikke skulle være mødt op på FC Midtjyllands træningsanlæg så kort tid efter opsigelsen.

- Jeg må indrømme, at det var en dårlig beslutning, jeg traf den dag. Men jeg følte, at jeg var videre, og at det var noget, jeg godt kunne, siger Glen Riddersholm i et interview med TV3 Sport.

Glen Riddersholm understregede i interviewet med TV3 Sport, at han var på anlægget for at se en U19-kamp, og at han har respekteret aftalen med FC Midtjylland om, at han skulle blive væk fra førsteholdets træning. Han forklarer, at han tilfældigt løb ind i trænerteamet, hvorefter en fotograf forevigede billedet af den tidligere træner og den nuværende cheftræner, Jess Thorup.

Uanstændigt af Ankersen

Rasmus Ankersen var skuffet over, hvor lidt format Glen Riddersholm optrådte med efter opsigelsen. Episoden med træningsanlægget var blot én i en række af kritikpunkter fra bestyrelsesformanden. Blandt andet kritiserede han Riddersholm for at forsøge at få Champions League-billetter få uger efter opsigelsen, samt for at handle decideret ukollegialt over for Jess Thorup ved konstant at spøge i kulissen.

- Jeg synes, det er uanstændigt at kalde det ukollegialt overfor Jess. For det første har jeg et godt forhold og samarbejde med Jess. Derudover følte jeg, at opsigelsen var så lang tid siden, at jeg godt kunne komme ud og se en fodboldkamp. Da FC Midtjylland udtrykte ønske om, at jeg ikke skulle komme, så respekterede jeg det, siger Glen Riddersholm til TV 3 Sport.

Han lægger ikke skjul på, at det usædvanligt hårde angreb fra Rasmus Ankersen har gjort ondt.

- Jeg er jo et følsomt menneske, som har viet 16 år af mit liv til FC Midtjylland og har forsøgt at gøre alt, hvad jeg kan for den klub. Når man så mærker sådan en række angreb, så gør det ondt – også fordi det ikke er klubben, der angriber mig, men det er nogle enkeltpersoner, siger Glen Riddersholm.