Geværmænd angreb kærestepar

Fire mænd skød 37-årig mand i benet. Kæresten nåede at springe i sikkerhed

011212-Sinding.jpg

Fire hætteklædte geværmænd trængte natten til lørdag ind på en gård ved Sinding nordvest for Silkeborg. Her skød de hoveddøren op og angreb et kærestepar i soveværelset.

- Manden, der bor der, reagerer på larmen og står op, men de skubber ham tilbage i soveværelset og skyder ham i benet, fortæller vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

En 31-kvinde i soveværelset kastede sig ned bag sengen og slap uskadt. Offeret, en 37-årig mand blev kørt til regionssygehuset i Viborg, hvor han skal opereres. 

Efter skud-episoden forsvandt gerningsmændene fra den afsides beliggende landejendom. Om baggrund for angrebet, siger vagtchefen: 

-  Det er ikke noget, der kommer ud af ingenting. Der er åbenbart en eller anden form for relation mellem gerningsmænd og offer. Offeret har nogle klublokaler på stedet, og det har gerningsmændene nævnt noget om under overfaldet.

Den 37-årige huser på sin går en klub, der kalder sig Pingvins MC. Det er en motorcykelklub, men politiet kan ikke udtale sig om, hvorvidt den er forbundet med rockermiljøet.