Genvalg til Torsten Nielsen

De konservatives vælgerforening i Viborg har genvalgt borgmester Torsten Nielsen som spidskandidat.

130814TorstenNielsen.jpg

Borgmester Torsten Nielsen blev kastet ud i jobbet fra den ene dag til den anden, da den tidligere borgmester Søren Pape Poulsen blev partiformand. Noget tyder på at den konservative vælgerforening i Viborg er godt tilfreds med Torsten Nielsens arbejde. Mandag aften fik han enstemmigt genvalg som partiets spidskandidat i Viborg Kommune.

I en pressemeddelelse skriver den konservative vælgerforening, at der er fuld opbakning til at Torsten Nielsen kan fortsætte sit arbejde i spidsen for den imponerende udvikling, Viborg Kommune er i.

Kamp til stregen

Indtil for et par uger siden var det uvist hvilken modkandidat på den borgerlige fløj Torsten Nielsen skulle op imod ved næste kommunalvalg. Nu står det dog klart, at modkandidaten er den tidligere håndbold landsholdstræner og sportsdirektør i DHF Ulrik Wilbek, der skal forsøge at vinde borgmesterposten over til konkurrenterne i Venstre.

Dengang sagde Torsten Nielsen, at han trods Wilbeks åbenlyse kvaliteter var fuld af fortrøstning i forhold til at genvinde borgmesterposten til sig selv og De Konservative.