Gense videoen: To fiskere fra Thy møder syv spækhuggere

Fredag mødte Thomas Wichmann to spækhuggere under en sejltur. I 2013 var det Nichlas og Emil Christensen, der blev omringet af hele syv styks. Her kan du gense klippet fra dengang.

Under en sejltur fredag mødte Thomas Wichmann lidt af et særsyn cirka 20 kilometer ud fra Thyborøn Havn. Egentlig var han bare sejlet ud for at pilke torsk, men pludselig stødte han på det, han troede var to spækhuggere.

En biolog har dog senere slået fast, at der i stedet var tale om to såkaldte hvidnæser, der ofte bliver forvelsklet med netop spækhuggere.

Thomas Wichmann møder to hvidnæser på havet.

Men der er måske end grund til, at Thomas Wichmann straks var overbevist om, at der var tale om spækhuggere. De er nemlig tidligere blevet spottet af fiskere på Vesterhavet.

Tilbage i 2013 var Nichlas Christensen og hans far på fisketur efter torsk vest for Hanstholm, da syv spækhuggere pludselig omringede deres båd.

Det kom der et helt fantastisk videoklip ud af, som efterfølgende blev set af rigtig mange. 

I anledningen af Thomas Wichmanns nye observation af spækhuggere deler vi her igen indslaget fra dengang i maj 2013, hvor Nichlas og faderen, Emil Christensen, pludselig blev omringet af spækhuggere.

Gense klippet fra dengang, hvor Nichlas og Emil Christensen blev omringet af spækhuggere.