Genopstået efter konkurs: HCM jagter solgt pokal

Da HC Midtjylland i foråret gik konkurs, solgte klubben ud ad boet. Nu håber den genopståede håndboldklub på at kunne købe en savnet pokal tibage.

Det er pokalen hér, HC Midtjylland håber på snart at kunne få tilbage til klubben.
Det er pokalen hér, HC Midtjylland håber på snart at kunne få tilbage til klubben.
Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Håndboldklubben HC Midtjylland gik konkurs i april i år. Siden måtte klubben via en kurator sælge ud af konkursboet. Og blandt de mange solgte ting var én af en helt særlig kaliber, som håndboldklubben nu håber på at få igen - nemlig den pokal, klubben kunne hive med hjem, da de i februar 2016 vandt pokalfinalen.  

For i dag er klubben genopstået. Med økonomisk hjælp fra godt hundrede lokale sponsorer, som vil have klubben tilbage i den bedste række.

- Vi synes jo, den hører hjemme her i klubben, og derfor vil vi rigtig gerne købe pokalen tilbage, fortæller Peter Andersen, der er klubbens salgschef, men som i denne sag håber på snart at kunne kalde sig indkøbschef. 

Pokalen er nemlig den eneste i klubbens historie. Den blev efter konkursen solgt til en privat køber, som klubben dog ikke kender identiteten på. 

- Det kan være kurator ved, hvem der har købt den. Men jeg ved ikke, om han vil oplyse navnet på køber. Men vi vil selvfølgelig rigtig gerne have den tilbage og vil betale de penge, den koster, siger salgschefen. 

I følge Peter Andersen så skulle der ikke være tale om et stort beløb. Til gengæld er ønsket om at få pokalen hjem til klubben stort. 
 
- Vi kan kun be' til at vedkommende læser artiklen og melder sig, og så må vi jo se om det lykkes at blive enige om noget. Vi synes jo, at pokalen tihører os.