Gammel kending anholdt igen igen...

Gammel kending anholdt igen igen...

Morsingbo, der har stribevis af domme for røveri på straffeattesten, forsøgte søndag aften at true sig til penge på en tankstation, oplyser politiet.

En 53-årig mand, der må beskrives som en særdeles god bekendt af ordensmagten, blev søndag aften anholdt for et røveriforsøg i Nykøbing.

Politiet oplyser, at den 53-årige morsingbo klokken 20.07 kom ind på F24-tanken på Fruevej, hvor han forsøgte at true ekspedienten til at udlevere penge.

- Giv mig de penge i kassen, eller jeg smadrer det hele, sagde han ifølge sigtelsen.

Den 53-årige forsvandt dog fra tankstationen uden at få noget med sig, og kort tid efter blev han anholdt, da han forsøgte at stjæle en kasse øl i en nærliggende lejlighed.

Lokalpolitiet i Thisted oplyser, at den 53-årige gentagne gange er blevet dømt for røveri - ofte i sager med meget begrænset udbytte. I 2011 skrev Nordjyske.dk, at den dengang 49-årige mand blev idømt et års fængsel, og at det var hans 18. dom for røveri.

Opdateret klokken 14.30:Den 53-årige blev mandag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor dommeren besluttede at varetægtsfængsle ham til den 14. september.

Han forklarede i retten, at hans besked til ekspedienten var ment som sjov - alligevel kærede han ikke fængslingen til landsretten.