Galleri: Jesperhus åbner med over 500 veteranbiler

Jesperhus FeriePark begynder sæsonen med en stor udstilling af veteranbiler, som lokker mange ekstra tusinde besøgende til.

bil1.jpg
Foto: Gustav Houe Dall, TV MIDTVEST

Høj sol og næsten sommerlige temperaturer gav satte godt gang i sæsonen for blomsterparken, der for ottende år i træk blander roser med Rolls Royce og andre veteranbiler. 

- Det er en rigtig god dag i parken med formodentlig 7.000 gæster, så jeg er rigtig glad, siger Jesper Overgaard, der er ejer af parken.

Han vurderer, at veteranbilerne lokker mellem tre og firetusinde ekstra gæster til åbningen. I dag kom der 550 biler, og 350 af dem var parkeret i parken. 

 - Det her event er blevet en af dem, der sætter vores område på landkortet, og det er jo rigtig godt, siger Jesper Overgaard.

Idéen med at åbne sæsonen med lidt ekstra kubik kommer fra andre parker i landet. 

- For efterhånden mange år siden begyndte Dyrehavsbakken og Fårup Sommerland at åbne med motorcykler, og det har jeg altid være lidt misundelig på, så hvorfor ikke åbne med veteranbiler, når jeg selv har sådan en? 

Blandt parkens nyheder i år er blandt andet en vandrutsjebane og frokostshows med pirattema, som især de mindste gæster nok får glæde af.