Gaardsted formand for Erhvervsudvalg

Nyvalgte Karin Gaardsted (S) fra Viborg fik i dag en af de tunge poster i folketingsgruppen, da den i dag konstituerede sig.

Karin Gaardsted.jpg

I dag konstituerede den socialdemokratiske gruppe sig med fordeling af formandsposter, udvalgsposter og ordførerskaber.

Og her blev nyvalgte Karin Gaardsted fra Viborg tilgodeset med en formandspost for Erhvervsudvalget.

Glad og overvældet

- Jeg er helt overvældet og meget glad for den tillid, der bliver vist mig som helt nyt medlem af folketingsgruppen ved udnævnelsen som formand for Erhvervsudvalget, skriver Karin Gaardsted i dag i en pressemeddelelse.

- Erhvervsudvikling ligger mig meget på sinde. Det har en ualmindelig stor betydning for det midt- og vestjyske, at vi holder fast i målsætningen om at skabe flere nye arbejdspladser og samtidig sikrer det bedste erhvervsmiljø for de allerede eksisterende virksomheder, fortsætter hun og lover at samarbejde med både personer, organisationer og kommuner, som arbejder med erhvervsudvikling.

Karin Gaardsted er desuden blevet medlem af Uddannelsesudvalget, Energiudvalget, Trafikudvalget, Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og Forsvarsudvalget, ligesom hun har fået plads i Grønlandsudvalget, Færøudvalget og Nordisk Råd. 

Thomas Jensen ny skatteordfører

Også Thomas Jensen har fået en af de tungere poster, han skal nemlig være partiets nye skatteordfører samtidig med at han er blevet medlem af finansudvalget.

De øvrige socialdemokrater valgt her i landsdelen har også fået poster efter konstitueringen. Simon Kollerup er blevet kommunalordfører og næstformand i landdistriktsudvalget, Annette Lind er blevet ordfører for landdistrikterne og næstformand i Forsvarsudvalget og Mogens Jensen er nu ordfører for medie- og film.