Fantastiske Fællesskaber: Fuld gang i forberedelserne til det store finaleshow

I aften bliver vinderen af Fantastiske Fællesskaber 2018 fundet under et stort finaleshow

Fantastiske Fællesskaber - Finale 1
Foto: Svend Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST

På Kulturværftet i Helsingør er forberedelserne i fuld gang til det store finaleshow i konkurrencen Fantastiske Fællesskaber.

I løbet af efterået har TV MIDTVEST og de syv andre TV 2 Regioner været på jagt efter at finde Danmarks mest fantastiske fællesskab.

Først fandt hver region en lokal vinder. De otte regionale vinder kæmper i aften om titlen som hele Danmarks mest fantastiske fællesskab - og du kan følge finalen direkte fra klokken 19.45 på TV MIDTVEST.

Gospelsang og vikingekamp

Under aftenens show vil der blandt andet være optræden fra Aalborg Garden, der er den nordjyske vinder af konkurrencen, Jels Vikingespil, der løb med titlen i Sønderjylland og det bornholmske gospelkor 'Amazing'.

Med til showet er selvfølgelig også den midt- og vestjyske vinder 'Mejrup - Det nære i det store'.

- Vi glæder os rigtig meget. Det bliver spændende, og vi ved, at der er rigtig mange der har knoklet, for at samle stemmer sammen til os - også i dag, siger Mette Veng, der sammen med otte andre borgere fra Mejrup er publikummer under aftenens show.

 
 
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen

Ikke for sent at stemme

Hvis du vil være med til at afgøre, hvem der skal vinde 'Fantastiske Fællesskaber 2018', så er det stadig ikke for sent. Afstemningen lukker først kl. 20 i aften.

Hvis du vil stemme på Mejrup, skal du sende en sms med teksten FAN 6 til 1272.

Se FANTATISKE FÆLLESSKABER - FINALESHOWET direkte på TV MIDTVEST i aften fra klokken 19.45