Frifundet for injurier mod flyttemand

Det er i dag en festdag for Kirsten Sværke - i seks år har hun kæmpet mod sin flyttemand.

kirstensvarke301012.jpg

I dag slog landsretten fast, at Kirsten Sværke fra Balling er uskyldig for injurier mod sin tidligere flyttemand Jens Benny Sørensen. Kirsten Sværke flyttede for seks år siden fra Spanien, hvor hun brugte flyttemanden. Men hendes møbler nåede aldrig frem til Danmark, og indholdet af de flyttekasser, hun modtog, var så godt som ødelagt.

- Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål. Jeg så aldrig mine møbler. Jeg havde egentlig sat et punktum, da jeg fik de sørgelige rester i flyttekasserne, fortæller Kirsten Sværke.

Meldt for injurier

Men det punktum fik ikke lov at stå længe. Efter hun havde fortalt sin historie i Ekstrabladet, meldte Jens Benny Sørensen hende til politiet for injurier. Sagen var først i byretten, der frifandt hende, men sagen blev anket, og landsretten skulle i dag komme med sin endelige afgørelse.

- Det blev en frifindelse - landsretten stadfæstede dommen, siger en tydeligt lettet Kirsten Sværke tirsdag formiddag.

- Jeg har det lidt blandt, for det har været seks hårde år. Men det er en festdag i dag, og det skal fejres, fortæller hun.

Kirsten Sværke fortæller, hun er i kontakt med flere i samme situation, så hun håber, landsrettens afgørelse i hendes sag kan være med til at hjælpe andre.