Fredelig start på Skive Festival

Politiet melder om en fredelig nat, selvom Skive Festival er i fuld gang, og flere midt- og vestjyske byer havde Open by Night torsdag.

19SkiveFest.transfer.jpg

Det har været en overraskende stille nat for det midt- og vestjyske politi, der ellers havde forventet at få nok at se til.

- Der har været masser af mennesker i bybilledet pga. Open by Night og Skive Festival. Men det har været forholdsvist roligt, og det er helt fantastisk, når så mange har fri i dag, forklarer vagtchef, Kjeld Nedergaard, fra Midt- og Vestjyllands politi.

Politiet måtte torsdag middag anholde to drenge i Skive, der blev stoppet i en stjålet bil. Mens et shelter på festivalpladsen senere på aftenen blev sat i brand.

Ifølge vagtchefen er det dog betydeligt mindre spektakel end sædvanligt.

Forventer mere at se til

Politiet er talstærkt til stede på og omkring festivalpladsen i Skive, og Kjeld Nedergaard forventer, at weekenden bliver mere travl.

- Nu bliver det godt vejr fredag og lørdag, så der skal nok blive mere at se til for kollegaerne. Ikke at nogen skal opsøge det. Men det er vores erfaringer, at godt vejr giver mere humle indenbords, og det fører til flere anholdelser, lyder det fra vagtchefen.

Skive Festival fortsætter indtil søndag og byder undervejs på navne som L.O.C., Mads Langer, Medina og Dizzy Mizz Lizzy.

TV MIDTVEST besøgte i går festivalpladsen. Se med her:

4:06
I dag lød startskuddet til den 23. udgave af Skive Festival

(Ser du med fra appen, finder du i stedet videoen i toppen af siden!)