Franske tæsk til Team Tvis i EHF Cup-finale

Håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro tabte hjemme 31-35 til Metz og får svært ved at vinde EHF Cuppen.

Det bliver yderst besværligt for Team Tvis Holstebros håndboldkvinder at vinde EHF Cup-finalen mod franske Metz, som søndag i Holstebro vandt den første af to kampe mellem klubberne med 35-31.

Returkampen i Frankrig spilles 12. maj, og her bliver det altafgørende for Team Tvis Holstebro, at forsvaret får lukket bedre af.

Rent offensivt var landsholdsspilleren Ann Grete Nørgaard flyvende for værterne. Hele 15 mål scorede venstrefløjen.

For Team Tvis Holstebro var der tale om den anden deltagelse i en EHF Cup-finale på tre år. Tilbage i 2011 blev det til et samlet finalenederlag til ligakonkurrenten fra FCM Håndbold. Noget tyder på, at det igen bliver til et samlet nederlag.

Allerede efter otte minutters spil af anden halvleg havde Team Tvis-træner Niels Agesen brændt sine tre timeouts af, men de hjalp ikke, og hjemmeholdet haltede hele tiden efter Metz.

Team Tvis Holstebro var bagud 16-18 ved pausen og kom op på 20-20 kort efter pausen, inden Metz igen fik åbnet et lille hul, som værterne aldrig fik lukket igen.

Hjemmeholdet reducerede til 31-32, men indkasserede så tre mål, hvilket gør Metz til storfavoritter til titlen.