Fotovognen møder Åse: Har været sælger i sexlegetøj

Fotovognen har i denne uge besøgt Uglev på Thyholm. Her møder de blandt andre Åse, der har solgt sexlegetøj og pisket fløde med en dildo.

5:09
Åse Bone fra Uglev har prøvet lidt af hvert i sit arbejdsliv. Det fortæller hun om til Anders og Vibeke i Fotovognen, og det går ikke stille for sig.

Det er lidt af hvert som samtalerne drejes hen på, når Anders og Vibeke tager rundt i de små landsbyer i Fotovognen. Denne gang besøger de Uglev på Thyholm, og her bliver de inviteret indenfor hos Åse Bone, der er vikar inden for handicap og psykiatri, men samtalen går hurtigt hen på hendes tidligere jobs.

- Jeg købte tankstationen ved hovedvejen i 2005, og den havde jeg så indtil 2012, hvor jeg gik konkurs med den, siger hun.

Var det hårdt at skulle af med den?
- Ja det var det. Det har krævet rigtig mange tudetimer.

Hun har ingen uddannelse, men det har ikke afholdt hende fra at prøve forskellige brancher. Før tankstationen var hun nemlig kørende sælger i sexlegetøj og lavede såkaldte 'home-parties' hjemme hos folk.

Hvordan kom du ind i det?
- Der var åbenbart nogen, der synes, jeg var ved at blive lidt kedelig, og så så jeg noget fra et home-party i fjernsynet, og så siger værten til en af gæsterne, at hun skulle prøve at sætte den på næsen, for kunne man have den på næsen, kunne man også have det på klitten, og der begyndte jeg sådan at grine, og så sagde mine unger, mor det skal du til at køre med, smiler hun. 

- Om jeg sælger en miljøklud, som jeg også har solgt, eller jeg sælger en dildo, det kan være mig fuldstændig ligemeget. Det er en salgsvare, der er penge i det, og det giver penge på kontoen, fastslår hun. 

Og så kan hun sammen naboen også fortælle historien om, hvordan de brugte en dildo til at piske fløde. Og så kan Anders og Vibeke ikke holde masken længere. 

Se mødet med Åse Bone herunder:

Hele programmet, hvor fotovognen besøger Uglev kan ses på TV MIDTVEST kl. 19.55 og efter udsendelsen på Fotovognens programside, hvor du også kan se tidligere afsnit og sæsoner. 

5:09
I aftenens afsnit af Fotovognen kan du blandt andre møde Åse Bone, der både har handicaphjælper, tankpasser, sælger i miljøklude og sexlegetøj på CV'et.