Fotografens dom: Her er det bedste sommerbillede fra landsdelen

​Har du brugt vores hashtag #fordivielskermidtogvestjylland på Instagram? Så er du ikke alene. Her er fotografens yndlingsbillede.

Mikkel Jezequel er naturfotograf. Hans yndlingsmotiv er Vestjylland. Her er han på Fjand Strand.
Mikkel Jezequel er naturfotograf. Hans yndlingsmotiv er Vestjylland. Her er han på Fjand Strand.
Foto: Sara Refsgaard Jensen

Sommeren over har TV MIDTVEST besøgt forskellige dele af landsdelen for at vise de smukkeste, sjoveste eller bedste sider frem. Det har vi gjort under hashtagget #fordivielskermidtogvestjylland, og det er ikke kun os der har brugt det. Det har I også.

I dag tog vi med naturfotograf Mikkel Jezequel fra Staby ved Ulfborg til et af hans yndlingsteder, Fjand Strand, for at tale om hans kærlighed til den landsdel, som han fotograferer, men også for at kåre det bedste billede, som I har lagt op på Instagram. Og han fandt en vinder.

- Jeg er vild med det her billede, hvor fyrtårnet er et fantastisk element i billedet. Jeg kan godt lide skyerne. Det er sådan nogle skyer, som vi har her i Vestjylland. Og så kan jeg godt lide kompositionen, så jeg synes, det er et lækkert billede, fortæller han om vinderen, der er taget af Mikolaj Aniol.

Bovbjerg Fyr er ikke fremmed for Mikkel Jezequel.

- Jeg har selv mange billeder fra Bovbjerg Fyr, fortæller han med et grin.

Sov i bilen for billedet

Billedet er taget i solopgangen, og det er faktisk vejrets skyld, at det overhovedet blev taget.

- To dage før jeg tog det, havde jeg købt et nyt kamera. Jeg ventede spændt på weekenden for at prøve det af, skriver Mikolaj Aniol til os på Instagram.

Da det endelig blev fredag kørte han til stranden for at finde et spændende motiv. Desværre regnede det, og derfor var solnedgangen ikke interessant.

- Så jeg sov i bilen, og om morgenen så jeg så denne udsigt, skriver han.

Tillykke til Mikolaj. Og tusind tak for jeres mere end 400 billeder. Forsæt gerne med at dele jeres kærlighed til regionen på #fordivielskermidtogvestjylland

Se hele interviewet med Mikkel Jezequel i vores Facebook Live herunder: