Fortsat uvished om Hotel Vedersø Klits fremtid

Efter 14 dages dialog og forhandlinger mellem Grundejerforeningen Ve-dersø Klit og køberen af Hotel Vedersø Klit Kim K. Jørgensen er der fortsat uvished om hotellets fremtid.

Den 14. november blev et foreløbigt punktum sat for Hotel Vedersø Klit, da forretningsmanden Kim K. Jørgensen fra Viborg købte store dele af det nedlagte hotel. Grundejerforeningen Vedersø Klit med Jens Peter Vernersen i spidsen har ført forhandlingen med køberen om, at grundejerforeningen kunne overtage hotellet og sætte det i drift. Men det er ikke lykkedes.

- Selvom det ikke bliver med os som ejere, tror jeg, der kommer en løsning. Det vigtigste for os er, at der kommer drift i hotellet igen, fortæller Jens Peter Vernersen til TV MIDTVEST.

Prisen kom i vejen

Grundejerforeningen Vedersø Klit har haft stort held med at engagere sommerhusejere og lokalområdet for i samlet front at få gang i hotellet igen. Desværre har de økonomiske midler, grundejerforeningen har skrabet sammen ikke været nok til at overtage hotellet.

- Der var lidt en forskellig forståelse af, hvordan prisen skulle være, og da vi ikke kunne byde højere, så meddelte Kim K. Jørgensen, at han selv vil forsøge enten at sælge hotellet eller drive hotellet selv, fortæller Jens Peter Verserne.

Selvom Grundejerforeningen ikke kommer i medejerkredsen, vil de fortsat holde den positive kontakt med Kim K. Jørgensen.