Forsvundet soldat: Eftersøgning fortsætter

Eftersøgningen af den forsvundne soldat Jonas Hedegaard Hansen fortsætter onsdag. Missing People Denmark forventer stort antal deltagere.

Onsdag morgen mødtes deltagere i eftersøgningen af Jonas Hedegaard Hansen foran Frivillighedens Hus i Holstebro. Organisationen Missing People Denmark, der står for den fysiske eftersøgning, fortsætter ufortrødent.

Jonas Hedegaard Hansen er sidst set natten til Torsdag under en bytur i Holstebro. Siden har politi, beredskabsfolk, Hjemmeværnet og den forvundnes soldaterkammerater deltager i eftersøgningen. Politiet efterforsker fortsat sagen, men er holdt op med lede den store fysiske eftersøgning.

Forventer mange på gaden

Missing People Denmark forventer i dag omkring 400 frivillige på gaderne i Holstebro for at lede, efter gårsdagens aktion med 160 frivillige.  Siden da er eftersøgningen blevet delt kraftigt på facebook, og mange har henvendt sig for at være med. Under finkæmningen af Holstebro  i går blev der fundet noget tøj, som er afleveret til politiet, men det er endnu uvist, om det tilhører Jonas Hedegaard Hansen.