Forsvundet kvinde: Politiet på bar bund

Den 71-årige Inger Marie Krøjgaard, der mandag eftermiddag forsvandt fra sit hjem i Lind ved Herning, er stadig savnet. Nu giver politiet det en sidste chance, inden de indstiller efterforskningen.

Politi.dk logo.jpg

Politiet har gennemsøgt området omkring Lind med hundepatrulje, helikopter og 30 hjemmevænsfolk i håbet om at finde den 71-årige Inger Marie Krøjgaard. Men uden held.

Nu står politiet på bar bund. Den savnede forsvandt uden mobiltelefon eller penge, og hun tog afsted på gåben, derfor tror politiet, hun opholder sig i lokalområdet. Men politiet er løbet tør for steder at lede.

Sidste chance

- Vi har gennemsøgt et stort område, og når vi søger, så gør vi det så grundigt, at der ikke er nogen grund til at søge det samme sted igen, siger Kjeld Nedergaard, Midt- og Vestjyllands politi.

Politiets muligheder er nu begrænsede. Onsdag eftermiddag undersøger de Rind plantage øst for motorvejen, men derefter indstiller de efterforskningen. Grunden til de søger her er, at familien i en lang årrække har boet i området inden de flyttede til Lind.

Den 71-årige forlod hjemmet for at gå en lille tur i det skovområde, som hun normalt gik ture i. Hun var deprimeret, men familien vurderede, at hun havde det fint. Den savnede og hendes mand havde også en aftale senere på dagen.