Forsvarere: Tvivl om vidnes troværdighed

I dag fortsatte sagen om menneskehandel og rufferi i Viborg. Forsvaret stillede i dag spørgsmålstegn ved kronvidnets troværdighed

190809RettenIViborg.jpg

Den 42-årige kvinde, som anklagemyndigheden fører som kronvidne i en sag om menneskehandel og rufferi i Viborg, har tidligere arbejdet som prostitueret i Danmark. Det fortalte et vidne i retten i Viborg i dag onsdag i sagen, hvor to mænd og en kvinde står anklaget for henholdsvis menneskehandel, rufferi, voldtægt og røveri. Dermed fik forsvaret sået tvivl om troværdigheden af den 42-årige kvindes forklaring. Hun vidnede i går om, at hun i maj var blevet lokket til Danmark for at arbejde som massør, men i stedet blev tvunget til at arbejde som prostitueret på en massageklinik i Viborg.

International sag

Det er en 46-årig kvinde fra Uganda, en 42-årig irakisk født mand og en 48-årig palæstinenser, der er tiltalt i sagen. De tre forsvarere sagde i dag i deres procedure, at med så alvorlige anklager, finder de det betænkeligt, at anklagemyndigheden kun har ét bevis - nemlig den 42-årige kvinde og hendes forklaring. Forsvarerne mener ikke, at kvindens forklaring alene er nok til at dømme de tre tiltalte. Der falder dom i sagen på fredag.

Læs også

Nægter menneskehandel