Forsvarer efter ulvedrab: Min klient nægter sig skyldig

Den 66-årige mand, der er sigtet for at have skudt og dræbt en ulv på en mark mellem Ulfborg og Ørnhøj nægter sig fortsat skyldig.

Forsvarsadvokat Jan Schneider udtaler onsdag, at hans klient fortsat nægter sig skylder i sigtelsen om at have skudt og dræbt en ulv på en mark mellem Ulfborg og Ørnhøj.

- Min klient nægter sig skyldig. Nærmere begrundelse kan jeg ikke komme ind på, siger forsvarsadvokaten.

Han har indtil videre kun drøftet sagen over telefon med sin klient, men inden for få dage skal han mødes med den 66-årige mand. Alligevel fornemmer han dog allerede sagens store mediebevågenhed. 

Forsvarer for den 66-årige mand, der er sigtet for ulvedrabet, Jan Schneider, mærker ligesom sin klient den store mediebevågenhed. 
Forsvarer for den 66-årige mand, der er sigtet for ulvedrabet, Jan Schneider, mærker ligesom sin klient den store mediebevågenhed. 
Foto: Mikael Andersen, TV MIDTVEST

- Det er klart, min klient er rigtig træt af den her sag og rigtig træt af den medieomtale, der har været, og han er i høj grad træt af, at der i medierne afsiges en dom af, hvad der er rigtigt og forkert i den her sag.

Også advokaten selv har mærket, at han her har at gøre med en sag med stor bevågenhed og mange følelser.

- Jeg får rigtig mange henvendelser i form af e-mails og telefonopkald fra folk, som har en mening om den her sag, så folkedomstolen er jo allerede godt i gang, før efterforskningen overhovedet er afsluttet, siger han

Jan Schneider forventer, at der vil gå et par måneder, før sagen er klar til en eventuel retssag.

Hør hele interviewet med forsvareren herunder.