- Først tog vi sygehuset, nu tar' vi pokalen

Rivaliseringen mellem Herning og Holstebro har altid været stor. Nu slås de to byer igen. I weekenden mødes byernes håndboldhold i finalen i EHF Cuppen.

- Sygehuset skal ligge i Gøttrup, så det må Holstebro kører ned til. Nu kommer de også til at kører for at komme til at se pokalen.

Sådan siger FCM Håndbolds sportsdirektør Frank Henriksen forud for weekendens finale i EHF-cuppen mod Team Tvis Holstebro. De to hold holdt i dag fredag fælles pressemøde, og her blev der "trash-talk'et" i bedste boksestil. Team Tvis Holstebros målvogter Sandra Tofts svar til Frank Henriksens kommentar er:

- Han er ikke blevet mere populær i Holstebro. Nu er der mere fight mod ham og Midtjylland, når de kommer til byen, for det var ikke en populær kommentar.

Det er første gang, at to danske hold møder hinanden i finalen i EHF Cuppen, og den korte afstand mellem de to klubber gør opgøret endnu mere intens

- Midtjylland og Ikast har vundet flere pokaler end os, men det var et andet hold. Sidst de vandt noget var i 2004, så det er klart de gerne vil vinde, men så skal de forbi og først, siger TTHs Sandra Toft.

Lærke Møller fra FCM er dog hurtig til at give igen:

- Har Tvis nogensinde vundet noget? Vi har da i det mindste vundet.

Klubben i Ikast har været i finalen i EHF Cuppen tidligere - det var dengang de hed Ikast/Bording. FCM og Tvis Holstebro mødes i første finalekamp på søndag den 8. maj.

Se Frank Henriksen (sportsdirektør FCM), Sandra Toft (spiller TTH), Lærke Møller (spiller FCM) og Jacob Jørgensen (direktør TTH) "trash-talke" hinanden herunder: