Forrygende BSV-start i EHF-cuppen

Bjerringbro-Silkeborg fik et godt udgangspunkt i EHF-cuppen med en sejr over Sct. Rafaël.

Målmand Kasper Larsen blev afgørende med 12 redninger, da Bjerringbro-Silkeborg sejrede sig i gang i EHF-cuppen.
Målmand Kasper Larsen blev afgørende med 12 redninger, da Bjerringbro-Silkeborg sejrede sig i gang i EHF-cuppen.

Bjerringbro-Silkeborg lagde for med en sejr, da holdet spillede første gruppekamp mod franske Sct. Rafaël i den europæiske EHF-cup. Forud for kampen havde cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen ridset kampens betydning op:

- Vi vil rigtig gerne gøre en god figur, og vi vil også gerne videre fra gruppespillet. Vi lægger for i dag mod et fransk tophold, og der får vi et rigtig godt fingerpeg om vores muligheder, sagde han.

Kampen begyndte med toppræstationer af især målmand Kasper Larsen, og det var medvirkende til at BSV kunne trække fra i slutningen af første halvleg og gå til pause med en tremålsføring 15 - 12. Stregspiller Michael V. Knudsen stod for fem af de midtjyske scoringer inden pausen:

- Det her er en af vores bedste kampe i lang tid og måske den bedste vi har spillet europæisk, sagde Michael V. Knudsen kort efter kampens afslutning.

I 2. halvleg fortsatte BSV den langsomme udbygning af forspringet, og da hornet lød for sidste gang, stod der 31 - 26 på måltavlen.

- Hjemmekampe skal man helst vinde for at gå videre, så vi er rigtig glade for at vi kunne slå Sct. Rafaël, der ligger nummer to i den franske liga, sagde Michael V. Knudsen.

Mads Christiansen sluttede som topscorer for Bjerringbro-Silkeborg med syv mål.