Formel 1 kommer ikke til Herning

Efter at det i weekenden kom frem, at der har været møder om et muligt Formel 1-løb i Herning, trækker kommunen og MCH sig nu fra projektet.

formel1colourbox1.jpg

Mod de involverede parters vilje, kom det i weekenden frem, at der har været afholdt indledende møder om et muligt Formel 1-løb i Danmark med Herning som den mest seriøse bejler.

I en pressemeddelelse bekræfter borgmester Lars Krarup, at der har været møder om projektet, men at det er kommet frem i offentligheden, får nu kommunen til at trække sig, fordi det ødelægger arbejdsroen og muligvis skader muligheden for at få andre events til byen i fremtiden.

- På den baggrund vil jeg gerne meddele, at Herning Kommune ikke fremover deltager i disse overvejelser. Projektet vil ikke blive realiseret i Herning, siger Lars Krarup med henvisning til Formel 1-planerne.

Messecentret følger trop

Messecenter Hernings administrerende direktør, Georg Sørensen, bekræfter, at også han har deltaget i møder om Formel 1-projektet. Men ligesom kommunen siger MCH nu fra.

- Jeg vil gerne understrege, at MCH nu ikke længere indgår i dette arbejde, siger Georg Sørensen i pressemeddelelsen.

Borgmester Lars Krarup ønsker initiativtagerne held og lykke med at stable Formel 1-projektet på benene andre steder i Danmark.

4:28
Der bliver ikke noget Formel 1-løb i Herning. I dag er Herning Kommune og MCH bakket helt ud af projektet.