Forlader TTH efter otte sæsoner

Søren Tau skifter i næste sæson til Ribe-Esbjerg på en toårig kontrakt

Arkivfoto
Arkivfoto

Efter otte sæsoner i Team Tvis Holstebro har stregspilleren Søren Tau fået lyst til at prøve noget nyt. Og valget faldt på Ribe-Esbjerg HH, hvor han fra næste sæson kommer til at spille under sin tidligere cheftræner i Holstebro, Claus Uhrenholt.

- Claus kender mig, og da han kontaktede mig og spurgte, om jeg ville til REHH, var jeg ikke i tvivl. Jeg kender nogle af drengene. Det er en blanding af unge og rutinerede spillere, og de, jeg kender, snakker godt om klubben. Jeg synes, det er rigtig spændende, og jeg håber på at kunne være med til at løfte holdet lidt højere, siger Søren Tau til Ribe-Esbjergs hjemmeside.

29-årige Søren Tau kom til Team Tvis Holstebro fra Lemvig. Han stammer fra Fyn og har spillet ungdomshåndbold i GOG. Og nu har han så skrevet en toårig kontrakt med Ribe-Esbjerg.

- Vi glæder os til at præsentere Søren på vores hjemmebane, når sæsonen starter. Det er en spiller, der altid går forrest i kampene med store fighteregenskaber.  Han har været med hele vejen i Holstebro, hvor man har bygget holdet op fra en mellemvare til at blive en topklub.  Den erfaring kan vi bruge i REHH. Det er en ønskespiller for træneren, siger Claus Uhrenholt.

Søren Tau har i denne sæson fået mere konkurrence på stregen i Team Tvis Holstebro, hvor den nye stregspiller Lars Mousing har fået meget spilletid.

Ribe-Esbjerg oplyser, at de sikrede sig Taus underskrift i konkurrence med andre ligaklubber.