Forlader konservative i protest

Utilfredshed med partitoppen hos de konservative får byrådsmedlem Claus Meiner fra Ringkøbing-Skjern til at forlade partiet.

Claus_Meiner001.jpg

Lang tids utilfredshed med den konservative partitop får nu Claus Meiner til at vælge en fremtid som løsgænger i byrådet i Ringkøbing-Skjern kommune. Claus Meiner er især utilfreds med at partiet giver skattelettelser til de rigeste, men glemmer udkantsområderne.

- Jeg har det svært med de der landspolitiske konservative, det må jeg sige. Vi er banket i knæ og vi har behov for at få noget hjælp herude og det er i hvert fald ikke det de konservative melder ud, at de er indstillet på, siger Claus Meiner til TV/MIDT-VEST.

Tove Videbæk

Især valget af folketingskandidat i kredsen giver grund til kritik, mener Claus Meiner. De konservative valgte den tidligere kristendemokrat Tove Videbæk som folketingskandidat, og ikke den unge lokale kandidat, Anne Hansen, som Meiner hellere havde set valgt. 

- Så laver man en kåring af Tove Videbæk herude for at kan tage nogle af de der kristen-demokratiske stemmer hun tidligere har haft. Sådan en form for politik er mig inderligt imod, siger Claus Meiner.

Med Meiners farvel til de konservative har partiet mistet sit eneste medlem af byrådet i Ringkøbing-Skjern kommune. Claus Meiner blev konservativ ved kommunalvalget i 2005. Tidligere var han valgt på en borgerliste.