Forbudt at få gæster i eget hjem

En hash-handler i Skive må ikke længere have folk på besøg hjemme hos sig selv. Enhver, der går ind i mandens hus, men ikke er i familie med ham, straffes med bøde.

170511Hashmand.jpg

Politiet satte i dag hårdt ind mod en hash-handler i Skive. Narkobetjente har længe haft manden under observation, og i eftermiddags slog de så til.

Flere advarsler har ikke nyttet

Handlen med hash i Skive er ofte foregået på Søndre Dås nr. 13A. Politiet siger, at der er handlet store mængder hash på adressen, og at der er en heftig trafik af folk, der kun bliver få minutter. Den mandlige beboer har fået flere advarsler og er blevet bedt om at stoppe sin forretning, men uden held. Nu har politiet fået nok og har taget utraditionelle metoder i brug.

Bøde for at komme på besøg

Fra nu af er det forbudt for manden og hans kone at have gæster. Det er kun dem, der bor i huset, der må være der, og ingen - ud over familie - må komme på besøg. Sker det alligevel, vanker der 2.500 kroner i bøde til gæsten og 5.000 kroner til manden i huset. Politiet har sat skilte op på mandens hus, så man ved, man risikerer en bøde, hvis man går ind. Forbuddet skal ifølge reglerne offentliggøres i dagspressen, og det vil ske i Skive Folkeblad, fortæller politiet.

Fjerde gang, loven bliver brugt i Midt- og Vestjylland

Loven, politiet bruger i sagen, hedder "Lov om forbud mod besøgende i bestemte lokaler", og det er blot fjerde gang, Midt- og Vestjyllands Politi tager den specielle lov i brug. Tidligere har den været anvendt i blandt andet Thisted.

Klik her for at se LOV OM FORBUD MOD BESØGENDE I BESTEMTE LOKALER

SE INDSLAG HER - og hør blandt andet, hvad manden selv siger:

1:34