Første del af Outrup-salg indbringer 65 millioner kroner

Inwido-koncernen, der blandt andet ejer KPK Døre & Vinduer på Mors, overtager Outrup Vinduer & Døre ligeledes på Mors.

170211Penge2.jpg

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt vindues-giganten Inwido Denmarks køb af Outrup Vinduer & Døre. Siden den 15. marts i år har Inwido Denmark ventet på afklaring om at købe det familiefirmaet Outrup Vinduer & Døre.

- Vi har i dag modtaget en forbeholdsløs godkendelse af opkøbet fra styrelsen og ser frem til at fortsætte den planlagte overtagelse af Outrup Vinduer & Døre, der vil ske trinvis i perioden frem til januar 2019, siger Managing Director Asger Drewes Jørgensen fra Inwido Denmark i en pressemeddelelse.  

I første omgang køber Inwido 25 procent af aktierne i Outrup, men det er aftalt mellem parterne, at yderligere 65 procent af aktierne overtages i 2018 og 10 procent i 2019.

Prisen for de første 25 procent løber op i 65 millioner kroner. Hvad Inwido skal betale for de resterende aktier beror på, hvordan forretningen i Outrup Vinduer & Døre udvikler sig, skriver Limfjordupdate.

Outrup blev grundlagt af Harry Ringgaard i 1968, og har i daf cirka 150 medarbejdere i Outrup på Mors. I 2015 omsatte virksomheden for cirka 180 millioner kroner. Inwido, der er noget større, er en af Danmarks største vindueskoncerner. Koncernen har hovedsæde i Aalborg og beskæftiger cirka 650 medarbejdere på landsplan.

Inwido Denmark er en del af det svenskejede Inwido AB, som er Europas største udbyder af vindues- og dørløsninger med godt 3.400 medarbejdere i ti lande.