Fødevarestyrelsen lukker Kitchen Annie
Fredag lukkede fødevarestyrelsen Kitchen Annie-restauranten i Holstebro, foreløbigt indtil mandag.
Thai-mad kæden Kitchen Annie fik fredag besøg af Fødevarestyrelsen, der efter inspektion af køkkenet lukkede restauranten for weekenden. TV MIDTVEST har forgæves forsøgt, at få indblik i myndighedernes rapport om sagen, men på grund af weekend, har det ikke været muligt.
I følge ejeren af restaurantkæde, John Conrad Jensen, skyldes det for meget olie i køkkenet, der ikke har været ordentligt ventileret.
- De påpegede ret kraftigt, at de syntes, det var beskidt, siger John Conrad Jensen.
I følge indehaveren skyldes den megen olie, at køkkenet ikke er skabt til thaimad, hvor der bliver brugt meget olie i maden. På grund af for dårlige emhætter i køkkenet har olien sat sig fast på flader i hele køkkenet.
- Vi kunne have gjort det bedre. Så det må vi gøre bedre i fremtiden, siger Johan Conrad Jensen, der mener, at restauranten skal bruge større kompressorer til udluftningen oven på weekendens lukning.
Kitchen Annie har restauranter i flere jyske byer, men lukningen gælder kun restauranten i Holstebro. Restauranten er blandt andet blevet kendt for at levere overskudsmad til værdigt trængende. I videoen kan du se et indslag om restaurantens projekt med at minimere madspild.