Fodboldklub truet af lukning

En fejl i regnskabet betød, at bestyrelsen i Thisted FC brugte alt for mange penge - spillerne er gået ned i løn, men det er ikke nok til at redde klubben.

161012_Thisted_FC.jpg

Den professionelle fodbold i Thisted risikerer at gå konkurs.

Thisted FC Elite mangler 900.000 kroner for at få budgettet til at hænge sammen, og på et møde mandag aften gik spillerne med til at gå i alt 300.000 kroner ned i løn.

- Det var en flot gestus af spillerne, men vi må også være ærlige at sige, at alternativet havde været, at de ikke havde noget sted at spille, siger formand Poul Erik Christensen til tvmidtvest.dk.

Spillernes lønnedgang er dog ikke nok til at lukke hullet, og klubben vil i løbet af ugen holde møde med aktionærer og sponsorer for at bede om hjælp.

Poul Erik Christensen understreger, at klubben i værste fald risikerer at gå konkurs og dermed miste sin licens til professionel fodbold. Han siger dog også, at klubben har fået flere positive tilkendelser fra personer, der gerne vil hjælpe med at redde klubben.

Dybt ulykkeligt

En stor del af underskuddet - 560.000 kroner - stammer fra en fejl i regnskabet. Indtægter fra leje af sæder på den nye tribune var både bogført på drift og likviditet

- Det betød, at bestyrelsen traf nogle forkerte beslutninger. Vi troede, at vi havde flere penge til rådighed, end vi egentlig havde. Det er en dybt ulykkelig situation, siger Poul Erik Christensen.

Førsteholdet i Thisted FC spiller i 2. division vest.

 

 

1:58
På grund af en regnefejl i budgettet, er Thisted FC truet af lukning. Spillerne har sagt ja til at gå ned i løn, men det er ikke nok!