Fodbold-Axel nomineret til årets sjoveste øjeblik

4-årige Axel Gregersens jubelscene eksploderede på de social medier. Nu har TV 2 nomineret klippet til årets sjoveste øjeblik.

Axel Gregersen sync-billede
Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST

Konkurrencen er hård, når årets sjoveste og mest sete klip kal kåres i TV 2's årskavalkadeshow "De største øjeblikke". Men 4-årige Axel Gregersens maveplasker-jubelscene er med blandt de otte nominerede.

Han er blandt andet oppe imod filminstruktøren og digteren Jørgen Leth, den tyske fodboldlandstræner Joachim Löw og dronning Margrethe. 

Klippet med jubelscenen er i dag nået ud til over 3,2 millioner mennesker på Facebook. Det er blevet delt 2,2 tusind gange og har genereret mere end 1,7 tusind kommentarer. 

Uanset om Axel Gregersen vinder konkurrencen på TV 2, bliver han med stor sandsynlighed det største virale hit på TV Midtvests Facebookside. 

Selv iPhone 7-lanceringen i Viborg, der blev lidt af en fuser, kan ikke nå op på samme imponerende tal. På TV Midtvests Facebookside nåede den kun ud til 2,5 millioner mennesker.

Til gengæld blev klippet hurtigt fanget af den britiske social medie-gigant The Lad Bible, som  i en anden version fik sendt iPhone-lanceringen verden rundt. 

Gense jubelscenen her: 

0:31
 

Eller se iPhone 7-lanceringen her: 

1:50
Selv i Danmarks Apple-hovedstad Viborg, var interessen for den nye telefon ikke helt, hvad forhandlerne havde håbet på.

Afstemningen om året sjoveste øjeblik foregår på TV 2's hjemmeside her.