Flugtfange sandsynligvis i Silkeborg

Den 24-årige mand, der stak af fra to fængselsbetjente under en bowlingtur, er formentlig i Silkeborg. (Foto: Politiet)

Lokalpolitiet i Silkeborg regner med, at man har lokaliseret, hvor 24-årige Michael Nørgaard Sørensen opholder sig. Han stak af fra to fængselsbetjente under en bowlingtur i Silkeborg torsdag, og politiet formoder, at de har fundet hans skjulested.

- Der er brudt et vindue op ved fælleshuset på Arendalsvej 120 i det nordøstlige Silkeborg. Der er noget, der tyder på, at Michael Nørgaard Sørensen opholder eller har opholdt sig der, men jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvorfor vi tror det. Der er også tyvekoster fra to indbrud, så vi ved, at han laver kriminalitet i øjeblikket, siger Kenn Jensen fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Fælleshuset er Arendalsvejs festlokale, hvor beboerne kan samles til forskellige aktiviteter.

Michael Nørgaard Sørensen sprang ud af et vindue på toilettet, da han var på bowlingtur med to fængselsbetjente. Han er fængslet for røveri, og var også eftersøgt tilbage i 2013, da han ikke vendte tilbage til fængslet efter at have været på udgang.

- Vi vil meget gerne, at folk kontakter os, hvis de ser ham. Han er ikke synderligt farlig, så man skal ikke være bange for ham, men vi opfordrer alligevel folk til ikke selv at henvende sig til ham, siger Kenn Jensen.