Fløjspiller bliver i Skjern

Det 21-årige stortalent, fløjspilleren Bjarke Christensen, har sat sin underskrift på en ny treårig kontrakt med Skjern Håndbold.

I de kommende tre år er et af Danmarks allerstørste fløjtalenter fortsat at finde i Skjern Håndbold, det oplyser den vestjyske håndboldklub i en pressemedelelse.

21-årige Bjarke Christensen, der af flere eksperter er spået en stor håndboldfremtid, har skrevet under på en ny aftale med den klub, han har spillet i, siden han var 14 år gammel.

- Bjarke Christensen er et produkt af et fremragende stykke talentarbejde. Han har i det seneste halvandet år ikke blot taget et stort skridt rent sportsligt, men samtidig er han også blevet en vigtig del af truppen. Vi tror på, at han kan fortsætte udviklingen, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand, Skjern Håndbold.

Bjarke Christensen var en stor profil på klubbens ungdomshold, der i tre omgange var tæt på DM-titlen. Siden springet til seniorhåndbold har den unge fløjspiller fortsat sin udvikling, og Bjarke Christensen har således allerede spillet mere end 75 førsteholdskampe for Skjern.

Den tyske storklub Flensburg-Handewitt var også interesserede i at hente det danske stortalent - men han valgte altså at blive i Skjern. Hvorfor forklarer han her:

00:46 Luk video