Flere voldssager i nattelivet

Natten til søndag måtte Midt- og Vestjyllands Politi flere gange rykke ud til flere voldsepisoder i landsdelen.

Politiærme og håndjern
Foto: Flemming Christensen

Natten til søndag måtte Midt- og Vestjyllands Politi flere gange rykke ud til flere voldsepisoder i landsdelen.

Klokken seks i morges gik en 17-årig mand tilsyneladende helt umotiveret til angreb på en 22-årig mand på Magnus Kjærs Gade i Holstebro centrum.

- Han gik hen til et par og rev fat i den unge mand, kastede ham til jorden og gav han knytnæveslag i ansigtet, fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Den 17-årige voldsmand fortsatte sin aggressive adfærd, da politiet ankom til stedet. Han blev anholdt og taget med på stationen.

- Nu skal han lige afruses, for han er tydeligvis påvirket. Derefter bliver han afhørt og løsladt med en sigtelse for vold.

Blev slået med flaske

Lidt tidligere på morgenen rykkede politiet til værtshuset Stoppestedet i Søndergade i Struer. Klokken 5.13 blev en mand her slået i hovedet med en spiritusflaske.

- Gæsten får en 7-8 centimeter lang flænge i hovedet af slaget, men gerningsmanden stak af, inden politiet nåede frem, lyder det fra vagtchefen.

Derfor er politiet nu i gang med at efterforske sagen nærmere. De ved endnu ikke, hvad der er gået forud for episoden. 

På Fox and Hounds i Herning fik en gæst en flænge ved øjet. Gerningsmanden var en 31-årig mand fra Kolding, der efterfølgende blev anholdt.