Flere tricktyverier: Politiet efterlyser nye mistænkte

En 73 årig kvinde fra Thisted fik afluret sin pinkode og efterfølgende stjålet sin taske og pung.

Mistænkte for tricktyveri i Thisted
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands politi får stadig flere anmeldelser om tricktyverier. 

Seneste tilfælde er en kvinde på 73, som fik afluret sin pinkode og stjålet sin pung i Thisted, hvorefter der et kvarter senere blev hævet 15.000 kroner. I den forbindelse har bankens overvågningskameraer taget et billede af de formodede gerningsmænd. 

Mistænkte i forbindelse med tricktyveri i Thisted
Mistænkte i forbindelse med tricktyveri i Thisted
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

 

En 69 årig kvinde er ligeledes blevet udsat for tyveri ved hendes hjem i Ikast. Hun havde været ude i byen på sin el-scooter, og da hun kom hjem foran sit hus, blev hun kontaktet af en mand og en kvinde, som ville hjælpe hende med at oplade sin el-scooter. 

Efter kvinden kom ind i sit hjem, opdagede hun, at hendes dankort manglede. Senere er der blevet hævet penge på kortet.

Der er flere, der har oplevet at få stjålet deres ting af tricktyve. I går kunne TV MIDTVEST fortælle, at politiet vil til at offentliggøre billeder ud af tyvene, da der har været flere sager på det seneste og tyvene bliver mere og mere aggressive.

 

 

 

 

 

Politiet fortæller at de tricktyve, som vi i går delte billeder af, passer på signalementet fra kvinden. De undersøger sagen og er i gang med at skaffe overvågningsbilleder.

I Karup har der også været et tricktyveri, da to kvinder som formodes at være mor og datter forsøgte at snyde sig til penge i en butik. Kvinden bag kassen fik dog mistanke, alligevel fik tyvene stjålet en mobiltelefon fra butikken.

 

2:33
Se indslag om hvordan politiet vil bekæmpe tricktyverierne.