Flere messegæster til MCH

Godt en million gæster fik MCH A/S gennem dørene i 2016. Især messerne trækker folk til.

MCH2.jpg

En lille million eller helt præcist 920.232 besøgende havde MCH koncernen i 2016.

Således var der 424.875 besøgende til messer, koncerter og shows i MCH Messecenter Herning, 181.233 gæster i multiarenaen Jyske Bank Boxen, 132.232 gæster i MCH Herning Kongrescenter, 172.851 tilskuere på MCH Arena og 9.041 gæster til MCH-arrangementer på eksterne lokationer.

- Vi er meget taknemmelige over det flotte besøgstal. Når vi har så mange gæster, skyldes det et rigtigt godt og tæt samspil med vores mange trofaste kunder og vore gode samarbejdspartnere, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S i en pressemeddelelse.

Fremgang på messer i 2016

MCH A/S kan især se tilbage på et godt messe-år. I alt 398.285 gæster besøgte MCH's messer i 2016 mod 320.333 besøgende i 2015, og dermed tegner messedelen sig for en besøgsfremgang på 24 procent. Årets bedst besøgte messe var Ferie For Alle med 61.855 gæster. Det skriver MCH i en pressemeddelelse. 

- Messer er vores kerneforretning, og derfor er det meget glædeligt for os at opleve fremgang og voksende messeinteresse. Vi kan glæde os over nye koncepttiltag og positiv udvikling i tilfredsheden blandt både udstillere og besøgende, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

10 messer på 2½ måned

På messefronten byder MCH allerede i starten af 2017 på messer. Startskuddet lyder sidst i januar til kunstmessen ART Herning efterfulgt af interiør- og designmessen Formland, motorcykelmessen Motorshow med høj oktan på både to og fire hjul, Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle og Dansk Varmblods traditionsrige og velbesøgte Hingstekåring, der sammen med Hest og Rytter-messen præsenterer det største mekka af sin art for hesteinteresserede. Herefter følger den nystartede fødevarefagmesse Madværkstedet i København, Transport 2017 og slutteligt rundes marts af med Kopenhagen Furs skindudstilling, inden april byder på publikumsmesserne Outlet-Messen og den 65. udgave af Stumpemarkedet.

To nye fagmesser

Nyheden Madværkstedet er sammen med EOT - Electronics of Tomorrow to helt nye fagmesser i MCH-regi. Førstnævnte er fødevareleverandørernes nyudviklede fagmesse, der fra 2017 og i ulige år vil supplere Nordens største fødevaremesse Foodexpo i MCH Messecenter Herning. Messen stiller skarpt på føde- og drikkevarer og byder på viden, inspiration og workshops. Messen afholdes i marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København. 

EOT, som afholdes i MCH Messecenter Herning 31. oktober til 2. november 2017, har fremtidens elektronik til industrien som omdrejningspunktet, og her bydes elektronikbranchen indenfor til et nytænkt bud på en fagmesse, hvor konferencer, netværk og udstilling går op i en højere enhed med vækst, udvikling og innovation som den røde tråd.