Flere ildspåsættelser i Skive

Ukendte gerningsmænd forsøgte onsdag aften at starte en brand på herretoilettet i Søndercentret i Skive. Senere på natten var der igen brand i et par containere i Skive.

Kort før klokken seks onsdag aften modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om en brand på herretoilettet i Søndercentret i Skive. Senere viste det sig, at gerningsmændene også havde forsøgt at sætte ild på et andet toilet i centret.

Da patruljen nåede frem viste det sig, at nogen havde lavet et bål i en af toilettets kummer og forsøgt at starte en brand. Flammerne blev hurtigt slukket af brandvæsenet, uden at der skete betydelig skade på noget af inventaret.

Påsat brand containerMen klokken 01.24 natten til torsdag var den igen gal i Skive.

- En patruljebil kommer tilfældigvis forbi Marius Jensens Vej, hvor de opdager, at der er sat ild til nogle containere. Ilden bliver hurtigt slukket, og ingen kommer noget til, men der er sket lidt materielle skader, forklarer Niels Lingholm fra Lokalpolitiet i Skive.

Blandt andet smadrede en rude i træningscentret ovenover containerne. Formentlig på grund af varmen fra branden.

Videoovervågning kan afsløre gerningsmænd

Der var ingen vidner til episoden, så politiet har ingen mistanke om, hvem der kan stå bag ildspåsættelsen. Og det er endnu for tidligt at sige, om det er de samme gerningsmænd, der står bag de forskellige ildspåsættelser det seneste døgn.

Politiet har ingen vidner i sagerne, men vil nu kigge videoovervågningsbilleder fra Søndercentret igennem i håb om, at de kan afsløre gerningsmændene.