Flere følger FCM i fjernsynet

FC Midtjylland er den meste sete fodboldklub på TV i Jylland

FC Midtjyllands superligamandskab i fodbold får flere TV-seere til sine hjemmekampe
FC Midtjyllands superligamandskab i fodbold får flere TV-seere til sine hjemmekampe

Det er ikke kun fra lægterne, der bliver fulgt med i fodbolden i FC Midtjylland. For ikke alene har klubben, som den eneste i efteråret, oplevet tilskuerfremgang på hjemmebane. Lige så vigtigt har klubben fået endnu flere tv-seere til sine hjemmekampe.

Som den eneste klub oplever FC Midtjylland nemlig en seer-fremgang på 2,3 procent for hjemmekampene i efteråret, og totalset har klubbens næst flest tv-seere på hjemmebane kun overgået af Brøndby IF. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Efterårets seer-rekord blev sat mod FC København den 30. november, hvor 186.000 fulgte med foran skærmen. I alt ramte klubben mere end en millioner seere til efterårets hjemmebane, som også tæller de europæiske kvalifikationskampe.

Det gør klubben til den klart mest sete jyske klub, og i det samlede regnskab for både hjemme- og udekampe er FC Midtjylland den tredje mest sete klub kun overgået af Brøndby IF og FC København.

- For os er det vigtigt at have mange seere til vores hjemmekampe, da det er det, der giver størst værdi for vores samarbejdspartnere. Som den eneste klub har vi haft vækst på antal tv-seere på hjemmebane, og det må være yderst tilfredsstillende for vores samarbejdsparter, og det er det naturligvis også for os selv, siger kommerciel direktør Jacob Jørgensen i pressemeddelelsen.

- Det er vigtigt, at vi kan præsentere flotte seer-tal til vores hjemmebanekampe, da det er de kampe, der giver det største udbytte for vores samarbejdspartnere. Vi vil fortsat arbejde hårdt på at tilbyde vores mange samarbejdspartnere et godt produkt, som både de og vi kan være stolte af, siger Jacob Jørgensen.

Efterårets tre meste sete hjemmekamp i tv var kampene mod FC København, Brøndby IF og AGF, hvor mere end 137.000 seere i gennemsnit havde tunet ind på kampene. Totalset gik FC Midtjyllands fodboldkampe ud til 1.769.000 tv-seere.