Midtjyllands Lufthavn satser: Flere fly i myldretiden skal give flere passagerer

Fremover får pendlerne endnu flere fly at vælge imellem i Karup.

Midtjyllands Lufthavn håber, at den nye flyafgang vil få flere pendlere til at vælge fly fremfor bil.
Midtjyllands Lufthavn håber, at den nye flyafgang vil få flere pendlere til at vælge fly fremfor bil.
Foto: Pernille Keller Sand, TV MIDTVEST

Fra klokken 16 og frem til klokken 19 er der allermest travlt i lufthavnen i Karup, og derfor rokerer lufthavnen nu rundt på de daglige afgange, for at imødekomme den store efterspørgsel i det tidsrum. Midtjyllands Lufthavn får nu en ekstra ankomst fra København klokken 17.20.

- Vi er til for at skabe de bedste muligheder for vores rejsende, og har derfor også haft løbende dialog med DAT om at tilgodese efterspørgslen på flere afgange og ankomster i myldretiden, skriver lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen, i en pressemeddelelse.

 

Håber, at flere tager fly fremfor bil

Tidligere havde lufthavnen to ankomster fra København midt på dagen. Det betød, at forretningsfolk og hverdagspendlere havde svært ved at nå deres gøremål i København, og derfor valgte at tage bilen i stedet. Det håber Midtjyllands Lufthavn nu at kunne lave om på.

-  At der nu er to alternativer sidst på eftermiddagen, giver vores passagerer flere mulige afgange til hjemrejsen og bedre muligheder for at bestille pladser tæt op til rejsedagen. Vi er sikre på, at det nye ruteprogram vil blive positivt modtaget af vores passagerer, og at det vil lette hverdagen for mange, siger Frans Bjørn-Thygesen.