Fitnessdronning bliver årets erhvervskvinde

Prisen som Årets Erhvervskvinde i Ringkøbing-Skjern gik til 29-årige Pernille Colkær.

Det var den 29-årige Pernille Colkær, der løb med titlen som Årets Erhvervskvinde i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Det var den 29-årige Pernille Colkær, der løb med titlen som Årets Erhvervskvinde i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Foto: Stine Agnholt Andersen, TV MIDTVEST

- Er det nu også en god idé?

Sådan spurgte flere skeptisk, da Pernille Colkær for snart tre år siden åbnede et fitnesscenter i Tarm.

Det viste sig dog hurtigt at være en rigtig god ide. I går løb hun nemlig med titlen som Årets Erhvervskvinde i Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Den havde jeg ikke lige set komme. Jeg havde ikke regnet med, at det var det, der skulle ske i år, lyder det fra en tydeligt begejstret Pernille Colkær dagen derpå.

Tro på produktet

I December 2015 slog hun dørene op til fitnesscentret Pure Performance Fitness i Tarm, og i dag, knap tre år efter, har centret 550 medlemmer. Hemmeligheden bag succesen er ifølge den nu prisvindende erhvervskvinde simpel.

- Hvis du tror nok på produktet, er der ikke noget, der kan stoppe dig, siger hun.

Men i et fitnesscenter er trofaste medlemmer alligevel vigtige. Bjarne Lauridsen er en af dem, der kommer i fitnesscentret, og han kan godt forstå, at Pernille Colkjær er løbet med prisen. For ham har hun betydet noget helt specielt.

- Hun betyder virkelig meget for mig. Hun har fået mig i meget bedre humør. Der er rigtig mange ting, hun har gjort for mig. Og så er hun der bare, siger han.

Til konkurrencen var Pernille Colkjær i skarp konkurrence med Marketing- og eventansvarlig Helle Gidsel og salgs- og marketingchef Camilla Bülow.